Najbolji poslovni plan

Najbolji poslovni plan
Najbolji poslovni plan

Najbolji poslovni plan

Planirate da započnete vlastiti biznis, proširite ili unaprijedite postojeći, želite da razvijate preduzetništvo u ruralnom području, potrebna vam je podrška u realizaciji vaše ideje? Možda je ovo prilika za vas.

Magazin za poljoprivredu i ruralni razvoj Agro Planeta i Mikrokreditna organizacija Partner treću godinu zaredom organizovaće takmičenje „Najbolji poslovni plan za razvoj ženskog preduzetništva u ruralnim područjima“.

Ovo takmičenje ima za cilj da podrži inovativne i razvojne ženske inicijative koje jačaju ruralnu ekonomiju i doprinose zapošljavanju u ruralnim područjima. Takmičenje će sadržavati obuku žena preduzetnica u izradi poslovnih planova. Takođe, učesnicama će biti pružena podrška i nakon obuke da uz pomoć stručnih lica pretvore svoje ideje u konkretne poslovne planova. Najbolji poslovni plan i ove godine očekuje finansijska nagrada koja će biti podrška realizaciji poslovnih ideja u praksi.

Takmičenje će se održati tokom septembra, a više informacije zainteresovani će uskoro moći saznati putem Agro Planeta facebook stranice, kao i web te facebook stranice Centra za ekonomski i ruralni razvoj.

O pobjednicama sa naših prethodnih takmičenja više informacija možete naći na sljedećim linkovima:

  1. “Jagodice” iz Stanara pobjednice takmičenja
  2. Organska jagoda iz Stanara uskoro na tržištu
  3. Proizvodnja polenovog praha

Pretplatite

se na naš newsletter