Domestica imanje u bojama ljeta

Domestica imanje u bojama ljeta
Domestica imanje u bojama ljeta

Domestica imanje u bojama ljeta

Domestica imanje i dalje je u bojama zrelog povrća, koje je već osvojilo srca brojnih građana. Intenzivno zrenje i ubiranje povrća, koje je započeto krajem jula, trajaće sve do kraja septembra, do kada će naši vjerni kupci i moći da uživaju u ukusu svježih i ukusnih plodova iz ljetne sezone.

Najviše pažnje naših kupaca do sada su privlačili plodovi organskih žutih, zelenih i crvenih paprika, ali i šeri paradajz, te tikvice, krastavci, crveni luk, paradajz, blitva, mrkva, patlidžan i druge povrtlarske kulture.

Iako građani u najvećem broju slučajeva naručuju svježe povrće, kako bi uživali u ukusnim salatama ili juhama, u posljednje vrijeme je sve više i onih koji traži naše Domestica povrće kako bi pripremili zimnicu. Prve količine pasterizovanih paprika, paradajz soseva, kiselih krastavaca, ajvara i drugih prerađevina su već napravljene, a reakcije kupaca su očekivano veoma pozitivne.

Podsjećamo da se besplatna dostava našeg povrća obavlja svake srijede i petka u poslijepodnevnim časovima. Naravno, naši vjerni kupci, ali i svi drugi građani, i dalje imaju mogućnost da svake subote u parku Petar Kočić u Banjaluci kupe neke od naših proizvoda, i da se upoznaju sa principima organske proizvodnje te saznaju kako doći do povrća iz domaćeg/bio vrta.

Više informacija o Domestica konceptu možete dobiti na facebook stranici „Domestica“.

Ukoliko želite da naručite Domestica proizvode, Vašu korpicu možete rezervisati porukom u inbox Domestica Facebook stranice, ili putem telefona 065/996-996 ili pak možete doći lično na naše imanje u selo Krnete, opština Laktaši.

Pretplatite

se na naš newsletter