Organske subote u Banjaluci

Organske subote u Banjaluci
Organske subote u Banjaluci

Organske subote u Banjaluci

Centar za ekonomski i ruralni razvoj (CERD) nastavlja sa organizovanjem „Organskih subota“ u Banjaluci s ciljem promocije povrća proizvedenog prema principima organske proizvodnje u okviru vlastitog brenda Domestica.

Građani od sada svake subote u parku Petar Kočić u Banjaluci imaju mogućnost da kupe neke od naših proizvoda, ali i da se upoznaju sa principima organske proizvodnje i saznaju kako doći do povrća iz domaćeg/bio vrta.

Naša želja je da ovakvi događaji prerastu u tradiciju, i da građani imaju u Banjaluci „organsku pijacu“ na kojoj mogu kupiti zdrave i provjerene proizvode, nastale s puno ljubavi i bez upotrebe pesticida i drugih štetnih materija.

Domestica koncept upravo počiva na tome da isporučujemo hranu poznatog i provjerenog kvaliteta, pri čemu je omogućena potpuna transparentost i sljedivost proizvoda (ko je proizveo, kako, kada i gdje). Naši proizvodi su garantovno bez pesticida i štetnih materija. Dostavljamo ih direktno na kućni prag bez suvišnih posrednika.

Berba plodova uveliko je u toku, i mnogi građani već su imali prilike da nabave naše Domestica korpice i uživaju u ukusu svježe ubranog i zdravog povrća.

Naše biljke uzgajamo s puno ljubavi, pri tome potpuno poštujući prirodna načela vrtlarstva.

Više informacija o Domestica konceptu možete dobiti na facebook stranici „Domestica“.

Ukoliko želite da naručite Domestica proizvode, Vašu korpicu možete rezervisati porukom u inbox Domestica Facebook stranice, ili putem telefona 065/996-996 ili pak možete doći lično na naše imanje u selo Krnete, opština Laktaši.

Pretplatite

se na naš newsletter