Regionalni sajam u Kozarskoj Dubici

Regionalni sajam u Kozarskoj Dubici
Regionalni sajam u Kozarskoj Dubici

Regionalni sajam privrede, polјoprivrede i turizma
„Kozarska Dubica 2018″

septembra 2018. godine u kompleksu Sportske dvorane u tom gradu.

Organizatori najavljuju da će ova privredna manifestacija okupiti brojne domaće i strane privredne subjekte, ekonomske stručnjake, članove regionalnih i državnih privrednih komora, gradonačelnike i načelnike gradova RS, BiH, zvanične predstavnike prijatelјskih gradova, kao i domaće zvaničnike i inostrane diplomate.

Cilј ove manifestacije je predstavlјanje i detalјno upoznavanje sa mogućnostima uspješnog ulaganja i poslovanja u RS i njenim opštinama, ali i predstavlјanje privrednih potencijala opština, kao što je i opština Kozarska Dubica, te predstavlјanje potencijala koje ova opština pruža.

Regionalni sajam privrede od osnivanja bilježi konstantan rast broja izlagača iz svih privrednih sektora s namjerom da se u narednim godinama specijalizira na izlagače iz sektora električne energije, građevinarstva, poljoprivrede, poslovnih zona kao investicijskih potencijala regije i turizma.

Sajam počinje 28. septembra 2018. godine (petak) u 11.00 časova.

Postupak registracije, zakupa izložbenog prostora i dodatne opreme uz ostale informacije o sajmu pogledajte OVDJE.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti projektnom timu sajma na e-mail adresu: sajam@rsconsaltingandtrade.com kao i na telefone: +387 51 491-197, +387 60 3603245, +387 65 882 036.

Pretplatite

se na naš newsletter