Domestica Farm party

Domestica Farm party

Domestica organizuje još jedno zabavno i edukativno druženje na svom imanju u selu Krnete!

Septembar je najaktivniji mjesec na selu! Ubire se ljetina, priprema se zimnica, dočekuje se jesen u svim njenim bojama! Međutim, selo ne znači samo teški fizički rad, već i uživanje u okusima domaće hrane, bijeg od gradske vreve i buke, odmor u netaknutoj prirodi.

Upravo iz tog razloga smo odlučili da na jednom mjestu okupimo one koji žele da uživaju u prirodi i kvalitetno provedu vrijeme u seoskoj idili. Druženje je zakazano za subotu, 15. septembar na našem imanju u selu Krnete u opštini Laktaši.

Vrijeme ćemo ispuniti u potpunoj relaksaciji u prirodi, družeći se i razmjenjujući dobru energiju i priče koje stvara ruralni ambijent. Takođe, sa zadovoljstvom možemo najaviti i degustaciju ukusno pripremljenih jela od kuhara nama dobro poznatih restorana zdrave hrane, kao i domaćih specijaliteta.

I to nije sve, posjetioci će imati priliku da saznaju zanimljive detalje o organskom uzgoju voća i povrća, ali i da prošetaju našim imanjem na kojem uzgajamo povrće po organskim principima. Imaće priliku da probaju i da kupite povrće iz našeg organskog plastenika, kao i organske kečape, kisele paprike i druge proizvode.

Kako smo se zabavili i o čemu smo pričali, saznaćete uskoro. 🙂

Pretplatite

se na naš newsletter