Sajam privrede i turizma

Sajam privrede i turizma
Sajam privrede i turizma

Sajam privrede i turizma

Sportsko-kulturni centar Derventa u saradnji sa Turističkom organizacijom, a pod pokroviteljstvom Vlade RS i opštine Derventa, od 22. do 24. avgusta organizuje 13. Sajam privrede i turizma u ovoj opštini. Sajam je od nastanka dio sadržaja Derventskog vašara, koji se ove godine održava po 167. put.

Na oko 3.600 kvadrata zatvorenog i otvorenog prostora predstaviće se više od stotinu izlagača iz čitave BiH, ali i iz Srbije, Hrvatske i Austrije. Dokaz je to da je značaj manifestacije odavno prevazišao lokalni karakter.

– Građani i privrednici Dervente već 167 godinu zaredom spremni su da dočekaju više od 30 hiljada gostiju i turista iz država širom svijeta, što Derventski vašar, sa njegovim brojnim i izvornim sadržajima, čini jednim od najpoznatijih i najposjećenijih događaja u BiH- stoji u pozivnom pismu organizatora.

Svečano otvaranje planirano je u srijedu, 22. avgusta, od 16.30 časova, a sajamski sadržaji posjetiocima će biti dostupni tokom svih dana trajanja od 9 do 21 čas.

Inače, zainteresovani izlagači se mogu prijaviti na broj telefona 053/334-090 ili e-mail: derventskisajam@gmail.com i derventafutsal@gmail.com.

Pretplatite

se na naš newsletter