Uskoro stižu Domestica korpice

Uskoro stižu Domestica korpice
Uskoro stižu Domestica korpice

Uskoro stižu Domestica korpice

Domestica korpice pune zdravog povrća uskoro će ponovo biti spremne za trpeze naših građana. Prve korpice su već rezervisane, a mi i dalje primamo vaše narudžbe.

U prethodnom periodu građani su već imali priliku da probaju naše prvo povrće koje smo proizveli pod brendom Domestica. Riječ je o zelenoj salati, crvenom i bijelom luku, blitvi, špinatu te rotkvicama.

Trenutno na našem imanju u selu Krnete, opština Laktaši, kao i u plastenicima naših saradnica sa područja opštine Laktaši, uspješno napreduju paprike, paradajz, grašak, mrkva, tikvice, lubenice, crveni luk, blitva, peršun, celer, rotkvica, cvekla, te čili papričice. Povrće se proizvodi pod budnim okom agronoma, a brigu o uzgoju prepustili smo našim vrijednim ženama, koje svakodnevno rade na imanjima i brinu da povrće ima dovoljno vode, te da je zaštićeno od visokih temperatura ili štetnih nametnika.

Berbu prvih plodova očekujemo za desetak dana, i svi smo jako nestrpljivi da ih probamo i uživamo u njihovom ukusu. Naše biljke uzgajamo s puno ljubavi, pri tome potpuno poštujući prirodna načela vrtlarstva.

To podrazumijeva ručnu sadnju, okopavanje, i berbu, a naše biljčice okružene su netaknutom prirodom i čistim vazduhom.

Čim naše povrće bude spremno za berbu, naši vjerni kupci će imati priliku da ga dobiju direktno na kućni prag.

Domestica koncept počiva na tome da isporučujemo hranu poznatog i provjerenog kvaliteta, jer je zdrava ishrana temelj zdravog života. Zdrava hrana dolazi iz zdrave zemlje. Ali, ne radi se samo o hrani. Zdravo zemljište je direktno povezano i sa zdravljem cijelog ekosistema. Upravo zato su biljke iz našeg vrta najbolji izbor za vas, jer uvijek možete biti sigurni u ono što jedete.

Više informacija o Domestica konceptu možete dobiti na facebook stranici „Domestica“.

Ukoliko želite da naručite Domestica proizvode, Vašu korpicu možete rezervisati porukom u inbox Domestica Facebook stranice, ili putem telefona 065/996-996 ili pak možete doći lično na naše imanje u selo Krnete, opština Laktaši.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pretplatite

se na naš newsletter