Radionica sirove hrane

Radionica sirove hrane
Radionica sirove hrane

Radionica sirove hrane

Na Domestica imanju u selu Krnete, opština Laktaši, u subotu će se održati radionica sirove hrane koju organizuju naši prijatelji iz ZEN – restorana zdrave hrane. Druženje na otvorenom u predivnom ambijentu netaknute prirode, kojom je okružen naš Centar, počinje u 11 časova i trajaće sve do 15 časova.

Na radionici će učestvovati i Siniša Pavičić iz Zagreba koji više od 15 godina jede isključivo sirovu hranu. Kroz ovu radionicu učesnici će moći probati svježe detox sokove iz prirode, sirovi hljeb i namaze, posebne RAW špagete kao i razne sirove poslastice.

Iz ZEN-a poručuju da ovom radionicom žele informisatia građana o tome koliko zdrava hrana doprinosi jednom zdravijem i kvalitetnijem životu.

– Zaista smo svjedoci sve većeg poremećaja i epidemije dijabetesa, autoimunih, kardiovaskularnih, karcinogenih tzv. bolesti. Da li su ove hronične bolesti prirodno ljudsko stanje ili uzrok leži u pogrešnom načinu življenja!? – navode u ZEN restoranu. Dodaju da u prvom redu pogrešna prehrana, ali i naše misli, kao i nedovoljni boravci na suncu i u prirodi vode čovjeka ka sve većoj izloženosti stresu i poremećaju ljudskog življenja.

– Pokazaćemo kako svježa spremljena organska hrana može biti predivna, ali i da ima i jedna viša istina, a to je koliko su naše misli važne – ističu u ZEN-u.

Sponzori i prijatelji ovog događaja su Domestica, Market Zrno Slatinski Vrt, kao i Bio shop Jana. Cijena u pokrivanju troškova pripreme i organizacije radionice će biti na dobrovoljnoj bazi.

Broj telefona za rezervaciju i informacije: 066-190-923

Pretplatite

se na naš newsletter